Voor kandidaten

Power your brain

Bij Techbrains geloven we in de kracht van onze mensen. Daarom investeren we volop in jouw opleiding en ontwikkeling. Scholing, trainingen en samenwerkingen; wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt om (meer) brain power te ontwikkelen en aan de slag kunt in een technische middenkaderfunctie. Van storingsmonteur tot operator en technische dienst. We combineren werk met een technische opleiding én geven je baangarantie.

Maar we zorgen niet alleen voor meer brain power. Met een persoonlijke benadering regelen we alles tot in de puntjes, van contracten tot ziekteregelingen, maar ook bijvoorbeeld huisvesting. Zo zit jij beter in je vel en kun je je hersens nog beter laten kraken op je werk. En dat werkt!

Bekijk vacatures

Onze vacatures worden ook op websites gepubliceerd als werkzoeken.nl en Indeed.

Persoonlijke benadering

Techbrainers werken samen. Dus investeren wij in jou. Simpel, omdat jij ook ons visitekaartje bent en we samen zorgen voor meer brain power bij onze opdrachtgevers.

Doelgerichtheid, vertrouwen in je eigen kunnen, plezier in het werk zijn dingen die wij belangrijk vinden voor jou. Daarom staat onze deur altijd voor je open en staan onze medewerkers altijd voor je klaar. Laagdrempelig en persoonlijk.

Opleiding, scholing en training

Bij Techbrains leiden we onze slimme koppen zelf op. Dat doen we door middel van kwalitatief goede, technische opleidingen, zodat jij beschikt over de tech-power die nodig is. Bovendien zorgen we ervoor dat je kennis en vakbekwaamheid op peil blijft, door bijvoorbeeld bijscholing. En het mooiste is: als jij Techbrainer wordt, leiden wij je niet alleen op, maar ben je ook gegarandeerd van een baan. Go for it dus!

Huisvesting

Techbrains gaat ook verder dan alleen opleiden en het vinden van jouw ideale baan. We bieden namelijk ook huisvesting.  Zo zit je niet alleen helemaal op je plek in een technische, uitdagende baan, maar heb je ook je eigen plek.  Meer weten?

Afspraak maken

Maak een afspraak en wij vertellen je er alles over

Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op.

Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.