Voor opdrachtgevers

Altijd een slimme kop voor elke job

Techbrains plaatst nooit zomaar mensen. Als specialist in onze branche gaan we altijd voor de beste match tussen vraag en aanbod. De kans is groot dat wij dat perfect passend stel brains die u zoekt al gevonden hebben. Toch niet? Dan zorgen we ervoor dat dat alsnog gebeurt. Voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dankzij onze compacte organisatie en korte lijnen beschikt u dan gegarandeerd over de brain power die u zoekt.

Meer weten?

Investeren in relaties
We hebben van al onze mensen een zeer goed beeld. We willen namelijk zeker weten dat u precies die Techbrainer krijgt die uw organisatie sterker maakt. Dat betekent ook dat we investeren in onze relatie met u als werkgever. We willen u leren kennen, zodat we de juiste brains met de juiste technische vaardigheden en (karakter)eigenschappen kunnen matchen.

Investeren in de toekomst

We moeten het samen doen. Daarom investeren we graag in onze mensen. Want vanzelfsprekend willen we dat ze ook morgen en in de toekomst nog bij uw bedrijf passen. Daarom investeren we voortdurend in onze mensen met eigen technische opleidingen, gerichte scholing en training. Deze bieden we aan in het Nederlands en eventueel in het Engels (alleen voor grotere groepen en op aanvraag).

Taal
Techbrains richt zich op het opleiden en detacheren van technisch specialisten. Belangrijk om te weten; onze kandidaten beheersen allemaal de Nederlandse of Engelse taal. Zo kunt u altijd rekenen op een kracht die niet alleen in het Nederlands of Engels communiceert, maar ook meteen mee kan in uw organisatie. En dat is wel zo prettig.

Extra kennis en vaardigheden
Slim, slimmer, slimst. Onze Techbrainers kunnen zichzelf altijd blijven doorontwikkelen. Zo kunnen ze bij ons binnen hun vakgebied ook extra technische kennis en vaardigheden opdoen. En dat zorgt voor experts met nóg meer brain power die zo nóg meer waarde kunnen toevoegen aan uw organisatie.

Maak meteen een afspraak en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen

Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.