Techbrains/Crown Uitzendgroep werkt samen met Pay for People

Na een zorgvuldig proces met vele gesprekken heeft Techbrains/Crown Uitzendgroep besloten om per mei 2022 een samenwerking te starten met backofficekantoor Pay for People uit Rotterdam.

‘Wij ontwikkelen met je mee’ is de slogan van Pay for People. Die belofte sprak enorm aan. Techbrains/Crown Uitzendgroep heeft te maken met veel werkfacetten zoals CV’s invoeren, CAO’s bijhouden en wekelijks loon uitbetalen. Dat kost veel tijd. Door een koppeling tussen back- en frontoffice geeft Pay for People de focus op ons werk terug.

Het woord backoffice zegt het al. Het is een deel van het kantoor wat niet direct zichtbaar is voor de buitenwereld, oftewel voor de klant. De backoffice is een essentieel onderdeel van elke uitzendonderneming, dus ook die van ons. De backoffice omvat alle administratieve, financiële en juridische zaken en taken. Denk aan verloning van werknemers en facturatie aan klanten; tijdrovende werkzaamheden die ook nog eens veel zorgvuldigheid vragen. Pay for People zal een groot deel van ons administratieve proces overnemen zoals contractbeheer en de salarisverwerking van al onze uitzendkrachten en gedetacheerden. Voortdurende veranderende wetgeving, CAO’s, ICT- ontwikkelingen en borging voor interne continuïteit zijn de redenen waarom we hebben besloten om samen te gaan werken.

De kennis en visie over ICT, uitzendcertificeringen en hoe Pay for People de zaken georganiseerd heeft, waren voor ons doorslaggevend. Daardoor wordt het voor ons nu mogelijk om ons volledig te richten op de dienstverlening, oftewel ‘De juiste match creëren tussen werknemer en opdrachtgever’. Het geeft ons daarnaast ook meer ruimte om gerichter tijd te besteden aan het contact met klanten en flexkrachten.

Goed om te weten: waar de backoffice-activiteiten dus elders zullen worden uitgevoerd, blijven de front-office-activiteiten onveranderd voortgezet worden vanuit Veghel.

Overzicht